Tema-samlinger

Jeg visste egentlig ikke helt hva jeg skulle kalle denne siden, eller om jeg i det hele tatt skulle opprette den. Jeg ser at det tidvis kommer endel innlegg som henger sammen og utfyller hverandre, eller sagt med andre ord: Et tema behandles mer i dybden og bredden over flere poster. Det er ikke alltid like lett å se dette når man kommer hit og bare leser et innlegg  da jeg prøver å få alle innlegg til å stå selvstendig selv om de henger sammen- og derfor oppretter jeg denne siden.

Etter som det kommer hva jeg på den andre bloggen kaller «serier og samlinger», altså gjennomgang av et tema over flere innlegg, legges de inn på en egen side her i den rekkefølge de er publisert. Det er da enklere for dere å kunne lese alt i sammenheng.

Må Guds Ånd åpenbare ordet for deg og må det smelte sammen med troen i ditt hjerte slik at det kan bli til liv og hjelp i ditt hjerte og i din hverdag.

Minner som ofte om, prøv alt og hold fast ved det gode
(selv om jeg streber etter å alltid være på linje med Guds ord og hensikt, vet jeg at jeg er underveis og ser stykkevis).

Guds fred og velsignelse!
Cecilie

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s