Et tilbedelsens liv

Akkurat postet på den andre bloggen.

Kort utdrag:
Når vi velger å underordne oss Guds ord og handle etter hva Gud sier er godt og rent, framfor å følge kjødets lyst, så viser vi ved våre valg og liv at Gud er viktig for oss og at vi ærer hans autoritet og rett til å sette regler. Dette er normalt sett ikke tenkt på som tilbedelse, men når vi gjør det utfra et hjerte som er overgitt Gud og med lengsel etter å ære Gud så er det nettopp tilbedelse det blir.

med Gud i hverdagen

I natt lå jeg og tenkte på et vers fra Bibelen; «Tilbe Herren med skjønnheten av et hellig liv». Verset er fra salmenes bok men jeg husker ikke hvor, og siden det er meningsoversatt og ikke ord-oversatt så er det umulig å søke opp. Men helt fra jeg leste den oversettelsen av det verset har det hengt i meg og har over årene stadig kommet opp i tankene.

Ofte tenker vi på tilbedelse som ord, at vi synger eller ber det, men det kan også gjelde våre liv- og det må vi ikke glemme. Hvordan vi lever sier mye til omverdenen om hvem vi er og om vi tar vår tro på alvor, men det sier også mye overfor Gud. Når vi velger å innrette våre liv etter hans ord og bud med en ydmyk og villig ånd så er det tilbedelse av hans herredømme og makt.

Når vi velger…

Vis opprinnelig innlegg 275 ord igjen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s