Jesus er for alle

Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. (Joh. 3:17)

Kristne er litt for flinke til å rette pekefinger på dem utenfor og gi reprimander om hvor syndige og fæle de er. Men vet du hva? Jesus elsker alle. Jesus kom for alle. Jesus elsker snylteren og skatteunndrageren, Jesus elsker den muslimske naboen din, og ja, den homofile også. Jesus elsker den svindelbedømte nedi gata og han elsker dama oppi høgget som er gift for tredje gang og har enda en ny affære på si. Jesus elsker dem. Jesus kom for dem.

Vi må slutte å peke finger mot dem utenfor og lekse opp og ned i mente om hvor ille gale alt er. De er i mørket, de gjør hva som er naturlig for dem. Men hvis vi peker finger og dømmer, så gjør ikke vi hva som burde være naturlig for oss.

Jesus kom ikke for at verden skulle bli dømt, men for at verden skulle bli frelst. Jesus har ikke dom som første tanke, men redning. Jesus kom for alle, uansett hvem de er, hva de har gjort og hva de lever oppi. Jesus elsker dem med en evig kjærlighet.

Og korset vitner om at Jesus bryr seg. Der tok han på seg all verdens skyld og straff. Jesus sonet alt for alle. Jesus er redningsmann og frelser for alle.

For alle, tenk det, for alle. For de utro, for svindleren, for jøden, for ateisten, for den skinnhellige, for de syke, for de bedradde (og bedrageren), for alle.

Vi har ingen ting med å mene at noen fortjener omsorg og kjærlighet mer enn andre basert på dere fortid og nåtid. Jesus kom for alle, Jesus led og sonet for alle og da er det også vår oppgave å være der, elske, hjelpe, støtte og formidle de gode nyheter til alle.

Jesus er for alle, og det skal vi også være.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s