3 ting Gud ikke har sagt

Dette innlegget ble postet på min andre blogg med Gud i hverdagen for noen dager siden. Siden endel av dere kun følger denne bloggen, har jeg valgt å poste det her også.

«Nei, nå ble jeg overraska! Den så jeg ikke komme!»

Det er gjerne noen som flirer litt nå fordi de vet jo at Gud aldri har sagt dette. Men vent en halv, hvor fort kan vi ikke tenke dette når problemer og utfordringer hoper seg opp i våre liv? Woopsi… da kommer tanken om at «noe slikt som dette har sikkert Gud aaaldri vært ute for, jeg forstår ikke hvordan han skal ordne dette…»
Du ble kanskje overrasket og vet verken ut eller inn, men Gud blir ikke overraska og han har alltid en vei gjennom og utav problemene.

«Kom til meg alle som strever og bære tunge byrder, ja med unntak av deg da, for du er et håpløst tilfelle!»

Noen har tenkt dette om seg selv. Jeg har rotet det så til at jeg kan ikke komme til Gud. Så er det enkelte som tenker at andre mennesker er håpløse og at det er null sjanse i havet for at de kan forandre seg. Vet du hva, ingen er håpløse for Gud. Han kan- og ønsker- å hjelpe alle. Vil du ha hans hjelp, er det bare å søke ham.

«Jeg skal nok frelse deg jeg, men resten får du klare selv, ser deg i himmelen!»

Vi vet at vi ikke kan gjøre oss fortjent til frelsen, den er gitt oss av nåde. Og egentlig vet vi også at å leve som troende også er et nådens verk. Det er ikke slik at vi blir frelst av nåde og så får vi klare oss som best vi kan i egen kraft og styrke, nei HELE kristenlivet skal leves ved Guds hjelp og i Guds kraft og styrke.

* * *

Ville bare si takk for kommentarer de siste par ukene.
Jeg leser alt, men det er litt tungt å få svart da dagene er mer fylt opp enn jeg liker og foretrekker at de er.
Håper å kunne ta noe igjen når ferien er skikkelig igang (fredag var siste skoledag her),
som alltid- det er hva jeg håper, men lover intet. 

Ellers, siden ferien er igang vil jeg bare benytte anledningen til å minne om at jeg poster sjeldnere i ferietider enn i skoletider. Jeg kommer til å legge ut nye innlegg jamt og trutt, men setter ikke opp noe plan på dager eller antall hver uke- jeg tar det som det kommer og passer.

Ønsker alle en god sommer. Må du få gode dager og stunder-
og må du få muligheter til å gjøre sommeren bedre for andre gjennom å være der for og med dem.
Gud velsigne dere alle.
Cecilie

2 tanker om “3 ting Gud ikke har sagt

  1. Takker så mye for alt så langt i vår! Ønsker deg og dine en RIKTIG GOD SOMMERFERIE: Sender med noen ord fra Brian Simmons som er oppmuntrende syns jeg; Today will be a special day in your life. You will wear the wardrobe of God. Clothed in His majesty you will meet every difficulty with the sweet confidence that the more-than-enough-Christ is in you. As you face spiritual foes, you will look like Jesus to them, for you’re wearing the armor God wears when He goes to war. Every step you take will release kingdom authority in front of you. I love the statement Jesus made three times in the New Testament. It is I, be of good cheer!
    Sommerklem fra Hege

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s