Guds hverdagsomsorg

«… For dere har en Far som vet hva dere trenger, før dere ber ham om det».
(Matt. 6:8)

Da jeg våknet i går lå det en melding på mobilen. En av mødrene til en klassekamerat av yngstegutt sier hun skal kjøre til kveldens guttebursdag og har plass til min gutt også, så jeg skulle slippe å ta turen selv. Jeg blir varm om hjertet for omtanken og skal til å skrive at det er ikke nødvendig. Akkurat før jeg skal svare stopper jeg opp og tar en telefon til guttenes far som skulle ordne kjøringen og finner fort ut at den kjøringen jeg trodde var i orden ikke var det, så jeg sier bare at da sier jeg at hun kan gjerne ta med vår gutt også.

Sånn en enkel ting at det nesten gikk meg hus forbi at dette var Guds omsorg for meg og mine. Hvor lett vi har for å ikke se hvor mye Gud er tilstede og hjelper oss i vår hverdag, både med de store utfordringene og med de små- ja til og med de ting vi ikke vet om enda har han en ordning på.

Gud har omsorg for deg og han ER tilstede og virker i din hverdag!

Gud, gi oss øyne som gjenkjenner dine henders verk i vår hverdag. Takk for alt du er og gjør for oss. Din er æren og makten, takken og lovprisningen, i all evighet. Amen.

3 tanker om “Guds hverdagsomsorg

 1. Ja, måtte Gud gi oss øyne som ser Hans omsorg i hverdagen! Påskeferien har vært litt tung i år fordi vår elskede hund måtte avlives. Jeg må si jeg blir helt målløs når jeg ser tilbake og ser hvordan Gud la så mye til rette for oss og viste en enorm omsorg for oss alle. Jeg kjenner en dyp takknemlighet over all den kjærlighet Han viste oss, konkret og nær. Kjære Gud, du skal ha all ære!
  God klem til deg, takk for en viktig påminnelse. Pam ❤

  Liker

  • Skjønner godt at det ble sårt og tungt, er aldri kjekt å må si farvel til noen man er så glad i og som har vært så stor og viktig del av hverdagen. Må Guds trøst fylle hjertene deres, både de små og de store.

   Guds omsorg, nåde og kjærlighet for oss- og overfor oss- er overveldende, måtte vi bare ta det innover oss i enda større grad… kjenner på både tårer og ærefrykt bare jeg skriver det…

   Kjempeklem til deg Pam,
   min dyrebare og vakre søster

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s