Vet du om profetiske røster i Norge?

Jeg har denne ute ett par steder og legger den her også. Jeg trenger hjelp!!! Vet du om noen profetiske røster i Norge i dag? Ville vært takknemlig for navn og helst henvisninger til undervisning, taler eller annet.

Har du navn du kommer på er jeg takknemlig om du deler dem med meg, er ifm med noe jeg har tenkt på i helga. Les mer i innlegget som er delt.

Guds fred og velsignelse

med Gud i hverdagen

Jeg har et spørsmål som jeg håper noen kan gi meg et (eller flere) svar på, gjerne med begrunnelser og henvisninger. Hvilke profetiske røster har vi i Norge i dag?

Jeg snakker om Herrens tjenere som kaller bruden tilbake til et liv i helliggjørelse og total overgivelse til Gud, ikke mennesker som kommer kun med gode ord og falske betryggelser om at «alt er bra». De som våger å kalle en spade for en spade og som sier at det viktigste med frelsen er ikke at vi skal føle oss bedre og klare oss bedre, men at vi skal bli helliggjort, tjene Herren av et helt og rent hjerte og være hans folk. At Guds menighet må slutte å etterligne verden og begynne å etterligne Kristus.

Jeg spør fordi jeg har tenkt på dette ifm med noen tanker jeg arbeider med å sette sammen til en større helhet. Jeg…

Vis opprinnelig innlegg 56 ord igjen

2 tanker om “Vet du om profetiske røster i Norge?

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s