En tidlig påskeferie

De siste to ukene har det blitt vanskeligere og vanskeligere å skrive innlegg etter som skuldra ble verre. Selv om den i skrivende stund tillater meg å taste uten smerter og ubehag, varer det bare noen få linjer til. Jeg har derfor bestemt meg for å ta påskeferie en uke tidligere enn planlagt. For dere som er nye på bloggen, jeg pleier å poste færre innlegg i skolens ferier, av to hensyn som beriker dagene mine, samtidig som de utfordrer meg på å leve overgitt Gud og bli mer lik Jesus (de to guttene mine for de som ikke tok den).

Så, litt tidlig ute, men god påske til dere alle.

Jeg forlater dere selvsagt ikke uten et innlegg, men denne dagen må dere ta turen over til den andre bloggen for å lese det. Torsdag ble det postet et innlegg som dreier seg om de gangene Gud ikke gir oss de svar vi ber om i våre bønner, men heller svarer med «Jeg er». Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen får sine svar om helbredelser, mirakler, nye jobber, barn og annet og så får ikke vi. Det at Gud ikke gir oss disse tingene, betyr ikke at han elsker oss mindre eller ikke er interessert i å hjelpe oss, men mer enn et nei er det en invitasjon til å trekke oss nærmere ham og oppleve at han er hva vi trenger mest.

Innlegget Når bønnesvaret er «Jeg Er» finner du HER

Når jeg leser eller skal til å lese Jobs bok i Bibelen sitter jeg alltid og tenker på at jeg skulle skrevet et innlegg som heter «når Gud svarer på våre hvorfor med Jeg er». Det er enda ikke blitt noe, men hver gang jeg tenker på Job eller leser, så finner jeg det fascinerende at Gud egentlig ikke svarer på Job sine spørsmål. Gud begynner bare å fortelle om hva han gjør, hva han har skapt, hvordan han har oversikt over alt, mens Job bare ser en liten bit av egen verden. Gud sitt svar på Job sine hvorfor er; «Jeg er».

Gud holder ikke bare hele verden i sin hånd, han holder deg i sine armer. Frykt ikke dyrebare søster og bror, du er trygg selv om stormen raser både inni deg og på utsiden. Far elsker deg og han ønsker å overøse deg med godhet, nåde, omsorg, fred, glede, styrke, trøst og så mange andre gode ting. Vær velsignet!

9 tanker om “En tidlig påskeferie

  • Det går nok bedre etter hvert, legen sa jeg måtte regne ett par år før det er tilnærmet «normalt» igjen, men satser på at bevegeligheten snart begynner å returnere litt og at smertene letter litt (hadde vært enklere i hverdagen det 😉 )
   Takk for omtanke og velsigna og god påske til deg og dine

   Liker

  • Satser på at det løsner opp i skuldra snart, gleder meg til å kunne sove ordentlig og bare det å kunne vaske seg og kle seg uten å kjenne på de indre skrikene, men det går dette også. Du skal se, hvis ikke det løsner snart må jeg holde konfirmasjon for eldsten i joggebukse og fleecejakke 😉 Ikke sjanse i havet til å få på meg noen av finkjolene slik det er nå 😦

   Ønsker dere også ei nydelig påske, håper du får dager og stunder der det kjennes godt ut å være deg. Varm klem

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s