Kort info om tiden framover

Jeg har valgt å kun skrive på en av bloggene i tiden framover, og det blir «med Gud i hverdagen». Håper selvsagt at dere som bare leser denne bloggen også tar turen over dit. Er du på Facebook så er det mulig å følge begge bloggene der og ellers kan du skrive deg opp på å motta mail om at nytt innlegg er postet.

Det er blitt lagt ut to nye innlegg der de siste par dagene, det siste for noen minutter siden. Det heter når kriser angriper troen.

Jeg skal prøve å finne krefter til å lete opp endel innlegg fra tidligere som kanskje er ekstra nyttig lesning i denne tiden, og også prøve å skrive litt nytt. Vi står oppi en ekstraordinær tid. Vi trenger å ta vare på hverandre og også huske at Gud ikke har forandret seg noe som helst og at han fortsatt er like god, nådig, tilstede og kjærlig som alltid.

Guds fred og velsignelse

 

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s