Gud synger over deg

Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd… (Sef. 3:17)

Minsten ligger ved siden av meg en tidlig morgen når spørsmålet plutselig kommer:
– Mamma, husker du den dagen vi hadde hatt besøk av han (navn)? Og da jeg skulle legge meg så tøyset du…
– Nei, jeg husker ikke det, svarer jeg og tankene setter opp tempoet.
– Du sang at du ville ha en klem, så tullet du litt mer…
– Nei, jeg kan ikke huske det, sier jeg igjen og så kikker jeg på ham og begynner å synge.

Jeg synger at han er verdens beste MA, at han er snill og god, at han er en velsignelse og at jeg er stolt av ham, at han er modig og at jeg er glad i han. Jeg synger gode ord og ønsker over gutten min.

Gutten ligger i armene mine med en så totalt avslappet kropp du kan tenke deg, med et stort smil og en helt herlig tilstedeværelse. Jeg ser på gutten og kjenner mamma-hjertet vokser, jeg kjenner gleden og tenker jeg må huske å være flinkere til å synge over guttene mine.

Jeg benytter anledningen til å synge om en mamma som vil ha en klem og han trekker seg smilende litt tilbake og prøver å gjemme kinnet, jeg legger litt mer «sutring» inn i stemmen og synger «jeg vil ha en klem» igjen, og han sier på ny nei. Så jeg synger at når jeg ikke får en så kommer jeg og…. tar en og så forter jeg meg og klemme ham og kysse han på kinnet. Latteren runger og det er godt å være oss.

Jeg har en gang inni mellom sunget slik over begge guttene mine, at de er de beste (navnene deres) i verden, at jeg er glad i dem, stolt av dem og at de er snille, gode, hjelpsomme, modige, at de er flinke til det ene og andre og mye annet. Hver gang er det spesielle stunder. Det er èn ting å bli sunget for, det liker de også, men jeg merker at når jeg synger gode ord, tanker og følelser over dem, så synker det så mye dypere ned i hjertene deres.

Gud synger over deg, har du tenkt over hvor spesielt det egentlig er?

♩ ♪ ♫ ♬   Du er mitt barn og jeg elsker deg. Du får mitt hjerte til å hoppe av glede og jeg er så stolt av deg. Jeg er alltid her for deg og vil aldri gå min vei. Jeg elsker å høre deg le og du bringer smilet mitt fram når du hjelper en annen. Jeg blir så stolt når du klarer noe nytt og gleder meg over hver stund med deg. Jeg vet du noen ganger tviler og snubler, men for meg vil du alltid være; mitt elskede og dyrebare barn.  ♩ ♪ ♫ ♬

4 tanker om “Gud synger over deg

  1. Tilbaketråkk: Du vil alltid være barnet mitt | med Gud i hverdagen

  2. Tilbaketråkk: Ett kyss fra himmelen | med Gud i hverdagen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s