en liten pause

Jeg har tenkt på det noen dager i det siste og i kveld kom det sterkt tilbake. Det er tid for å ta en liten pause fra denne bloggen. Jeg vet ikke hvor lenge, men jeg ser at det er to gutter som for tiden trenger mamma mest mulig tilstede. Hva det er som rører seg i deres hoder og kropper vet jeg ikke helt og jeg ber Gud om visdom mange ganger hver dag. Siden jeg selv har en smule begrenset med krefter og overskudd pga ME’n, velger jeg å legge blogg-skriving til side for nå. Jeg vet jeg kommer tilbake (for jeg kan jo ikke la være å skrive), men vet ikke når. Kanskje trenger vi bare en uke eller to, kanskje trenger vi lengre tid?

Takk på forhånd for de gode tanker og bønner jeg vet dere vil sende opp. Dere er fantastiske!

Det ligger ute over 250 innlegg/ord for dagen på denne bloggen, så hvorfor ikke prøve deg på å lese noen av de eldre innleggene?

 • De fleste vil ha et alternativ i toppen som heter tilfeldig innlegg, hvorfor ikke prøve det?
 • Ellers er det jo mulig å søke på utvalgte ord selv
 • eller trykke på et av ordene i stikkords-lista nederst på høyre side.
 • Det er også lagt til en egen side som heter tema-samlinger (se øverst). Her er innlegg som over flere dager behandlet samme tema, men fra ulike vinkler, samlet. Til nå er det tre samlinger:
 1. Guds løfter holder – mirakelet vil komme
 2. Nåde
 3. Se i nåde til oss Gud

4 tanker om “en liten pause

 1. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din, og syns den virkelig er fantastisk og til velsignelse! Du skriver godt og jeg vil be for helsen din og at mange skal oppdage bloggen din og vokse i troen sin grunnet det du skriver! 🙂 Håper du får masse motivasjon til å fortsette 🙂 Gud velsigne deg! 🙂

  Liker

  • Beklager at det tok så lang tid før jeg fikk svart deg tilbake Amanda.
   Først, velkommen til bloggen!

   Jeg er takknemlig for alle dine oppmuntrende ord og for at du løfter i bønn.
   Jeg gjør ikke noe selv for å gjøre bloggen kjent, så det er både fantastisk og forunderlig å se hvordan Gud leder folk hit. Jeg ber ofte om at mennesker må finne ord til trøst, oppmuntring og ettertanke.

   Må Gud velsigne deg med styrke og kraft, visdom og glede!
   Han er med deg hvert steg av veien, du er aldri alene

   Guds fred og velsignelse!
   ~ Cecilie ~

   Liker

 2. Eg les her og på den andre bloggen din jevnleg. Takk for mange fine innlegg. Skal kike på innlegg som du har skrive før eg, og stikke innom no og då. Håpar at du og gutane får ei god tid. Klem herifrå

  Liker

  • Takk for oppmuntring om skrivinga, gir styrke til å fortsette.

   Vi hadde en god tur til legevakt og fikk ordentlig hjelp. Slapp også sykehus selv om (turnus)legen lurte på om jeg mente gutten burde inn å ha intravenøst. Vi tar rolige dager og gjør kun hva vi må. Satser på at det går rette veien nå.

   DU er god altså! Klem til skjønne du 🙂

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s