Det vil bli bedre

NN sier:
Jeg har vært syk lenge og orker ikke mer…

Kjære deg, og andre det måtte gjelde.
Jeg har ikke problemer med å forstå dette. I disse dager er det 12 år siden jeg ble syk og etter det har aldri kroppen vendt tilbake til ‘normalen’ og den vil aldri hva jeg vil. Samtidig er den veldig flink til å si ifra om at ting ikke er bra, så jeg har ikke problem med å kjenne at jeg lever. Det meste annet er også trått og tungt for tiden og har vært det noen uker, ja måneder egentlig. Så jeg forstår at det er tøft og vanskelig, selv om jeg ikke helt vet hva du går igjennom.

Om jeg har gode ord og fikse løsninger? Nei, jeg har ikke det, men jeg kan minne både deg og meg om at det vil bli bedre. Vi vil kanskje ikke oppleve å bli helt friske her på jord, og problemer vil alltid komme vår vei, men det vil bli bedre enn det er i dag. Og til den dag kan vi være viss på at Gud er med oss hvert skritt, hvert sukk og hver tåre av veien som er foran oss. Det er kanskje en vanskelig vei, om det er dødsskyggens dal, flommende elver eller steile fjelltopper, men  uansett hva vi går igjennom, er Gud der og han vil ta oss igjennom. Ett sukk, ett skritt og ett minutt om gangen. Gi ikke opp kjære deg, det vil bli bedre. Og hva vet vi, kanskje er vi halvveis- eller mer- igjennom vår tøffe og tunge tid allerede? Da er det like langt tilbake som det er fram, gjennom og ut av det hele. Fortsett i tillit til at Gud er mektig nok til å hjelpe deg igjennom og ut av dette.

 Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser.(Sef. 3:17a)

Takk for kommentarer forrige uke. Jeg har ikke hatt overskudd til å svare enda, men vit at det blir lest og høyt verdsatt. Ønsker dere alle ei velsignet og god ny uke, må glede og fred fylle deres hjerter og sinn. 

2 tanker om “Det vil bli bedre

  1. Tilbaketråkk: Det vil bli bedre – Ett ord for dagen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s