Adlyd Gud

Da sa Samuel: «Har Herren sin glede i brennoffer og slaktoffer like mye som i lydighet mot Herrens ord? Nei, å adlyde er bedre enn slaktoffer, å lytte er bedre enn fett av værer. For trass er som spådomssynd, ulydighet er som avgudsdyrkelse. Fordi du har forkastet Herrens ord, har han forkastet deg som konge.» (1. Sam. 15:22-23)

Egentlig trenger ikke dagens innlegg mer enn overskriften, det er den du skal huske og følge.

Det er noen Gud har talt til om at de skal gjøre en eller annen ting, men de har utsatt det. Unnskyldningene er mange: Jeg skal be over det, jeg skal studere det nærmere, det må bare roe seg på jobb, jeg føler ikke for det, jeg… unnskyldninger for å ikke adlyde hva Gud har sagt du skal gjøre.

Jeg vet ikke hva det er, det kan være:
– å tilgi noen?
– å avslutte et ugudelig forhold?
– å slutte med en synd?
– å hjelpe noen?

Men du vet det, og Gud har ved sin Ånd gitt deg samme beskjed flere ganger. Det hadde heller ikke forundret meg om det var det første som kom opp i tankene dine da du leste overskriften.

Vil du leve nær Gud har du ikke annet valg enn å adlyde. Hvis du virkelig vil ha Jesus som herre i ditt liv har du heller ikke annet valg enn å adlyde. Hvis du frykter Gud mer enn mennesker, adlyd.

Ikke gjør det vanskeligere enn det er. Har Gud sagt du skal gjøre noe/slutte med noe, så adlyd. Han vil gi deg hjelp til å klare det, men du må bestemme deg og begynne å gå i riktig retning. Skulle du feile og falle, reis deg opp igjen og fortsett. Skulle du trenge noe du ikke har, Gud vil sørge for det. Adlyd i dag, ikke utsett det.

For han er vår Gud, vi er folket han gjeter, flokken i hans hånd. Ville dere bare høre hans røst i dag! (Sal. 95:7)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s