Hva elsker du mest?

Tiden er en dyrebar gave som vi aldri får tilbake og den kan aldri brukes to ganger. Vi gjør vist i å stadig ta en vurdering på hvordan vi prioriterer å bruke vår tilmålte tid. Ikke utsett til i morgen hva du burde gjøre eller si i dag, du vet aldri hva morgendagen vil bringe verken for deg selv, de du er glad i og de du vet du skulle vært der for.

Kjærlighet til jobben er en kjærlighet som aldri vil bli gjensvart (så med kjærlighet til aktiviteter og tjeneste for tjenestens skyld), mens kjærlighet til Gud og mennesker vil gi rik høst og velsignelse som varer livet ut og inn i evigheten.

« Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din kraft og av all din forstand, og din neste som deg selv.» (Luk. 10:27)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s