Det nærmer seg advent

20141118_001619De som var her i fjor vet at jeg samlet endel stykker i et adventshefte som jeg gav bort til de som ønsket. Jeg har fortsatt noen igjen av disse, så derfor kommer tilbudet på nytt.

Ønsker du å motta et hefte med små stykker/andakter for adventstiden så fyller du ut skjemaet under. Har jeg det innen 20.november garanterer jeg du får heftet til advent (med unntak himmelfjerne strøk av verden). Du kan selvsagt legge igjen beskjed etter denne dato, men da kan jeg ikke garantere det er fremme til advent. Jeg sender over hele landet- og verden- og jeg dekker utgiftene. Har du heftet fra før men har lyst på flere for å gi videre, så skriver du bare opp det antallet du trenger.

For dem som ønsker å ha det som pdf i stede for håndfast utgave så er det bare å trykke på bildet så får du det der. Og er du usikker på om dette er noe for deg, så kan du jo ta en forhåndskikk, bla deg igjennom og se hva det er. Og så det er sagt, det er bare jeg som kan lese hva du skriver, det blir ikke offentliggjort på bloggen.

Hvis noen av dere som fikk heftet i fjor har tilbakemeldinger dere ønsker å dele, så er kommentarfeltet åpent for dette.

Ønsker alle ei velsigna og god adventstid. DU er dyrebar og høyt elsket, nåden holder.

11 tanker om “Det nærmer seg advent

 1. Tilbaketråkk: Uønska adventstradisjon – med Gud i hverdagen

 2. Jeg mottok flere hefter i fjord, og fikk også gitt bort flere. For meg er heftet en skattekiste av innholdsrike og tankevekkende stykker som anbefales på den varmeste! 😊

  Må også si at jeg blei veldig glad for å se deg på bloggen!!😊❤️ Håper du og guttene har det bra! Takk for alt du sprer av glede, oppmuntring og tegn på Guds kjærlighet! ❤️

  Også et Spm: Er det mulig å se gamle blogginnlegg etter dato/ måned? Slik at en kan lese og bla seg fram måned for måned? Slik jeg ser det nå er de samlet i temaer.

  Ønsker dere en velsignet adventstid! Må Guds fred som overgår all forstand bevare deres tanker og hjerter i Kristus Jesus!❤️ Varme tanker sendes dere fra Signe

  Liker

  • Kjæreste søster Signe,
   dette var forunderlig- jeg lå og tenkte på deg i går og at jeg kanskje skulle sendt deg noen ord, og her er du!

   Takk for de gode ordene om heftene, gjør faktisk godt å høre at de ble/blir verdsatt!

   Når det gjelder oversikt over innlegg pr mnd så er det noe som heter arkiv som finnes et stykke nede på høyre side på denne bloggen og nede på venstre side på den andre bloggen. Her er innleggene etter måned og det er bare å trykke på den måned du vil så kommer det opp en oversikt over innlegg publisert denne måned.

   Guttene har det godt og jeg vet at for egen del så vil det en dag bli bedre, og frem til da blir jeg båret i evige, kjærlige og nådige armer.

   Du er ikke glemt! Guds fred og velsignelse!
   Klem fra Cecilie

   Liker

   • Tusen takk, satte pris på å høre at du har tenkt på meg😊 Du er også tenkt på og bedt for, og absolutt ikke glemt!

    Flott, takk, nå fant jeg arkivet- nå blei jeg glad😃

    Glad du opplever deg båret. Må Gud fortsatt velsigne deg.
    Du er til stor oppmuntring.
    Takk for din oppriktige omsorg for hver enkelt.

    Guds fred fra Signe

    Liker

 3. Det var visst her nede eg skulle kommentere, gjorde det oppe i feltet ovanfor eg 🙂

  Veldig kjekt å sjå at her var litt liv. Var innom for nokre dagar sidan. Har du fått mail frå meg? Veit ikkje om du nyttar tidlegare mailadresser.
  Dette heftet fekk eg med deg i fjor, skal ta det fram att og kose eg med det. Tenk om vi greidde å ta det med ro i tida framover,det skal vere mitt mål.

  Ynskjer deg ei finfin helg.
  Marieklem, ein sterk ein 🙂

  Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s