Gud blir ved vår side

Jeg føler enkelte ganger at mennesker flykter bort fra meg,
at de synes den hverdag jeg har er for vanskelig å forholde seg til,
og at i stede for å våge å gå inn i det, så velger de å gå bort.

Jeg ønsker jeg kunne flykte fra egen hverdag,
at jeg kunne frigjøre meg fra kroppen og alle dens smerter og begrensninger,
men det er den meg jeg her og nå er, og jeg må velge å akseptere det,

Om mennesker går bort fra meg og om jeg ønsker å flykte fra meg selv,
så vet jeg at Gud er trofast ved min side,
han vil aldri svikte eller forlate meg.

Om hva jeg opplever føles for stort og tungt ut både for andre og for meg
så er det ingen sak for Gud å både tåle det, bære det og hjelpe meg gjennom og ut av det,
i hans øyne er jeg både vakker, elsket og ønsket.

Herren selv skal gå foran deg.
Han skal være med deg.
Han svikter deg ikke og forlater deg ikke.
Vær ikke redd og mist ikke motet!
(5- Mos. 31:8)

9 tanker om “Gud blir ved vår side

 1. Dette var sterkt å lese, sterkt ved at jeg ble trist av at folk trekker seg vekk, sterkt for det du går gjennom og sterkt for at Gud aldri forlater og det blir aldri for mye for Han ❤ Tusen takk for du deler, som gjør at du også minner meg på at Gud er med og at alt mitt aldri blir for mye for han ❤ Sender en god klem

  Liker

  • takk for gode ord.
   Har tenkt på deg med jevne mellomrom gjennom juni, håper dagen din ble god og fylt med varme minner.
   varm klem og bønn om mange gode stunder

   Liker

 2. Så ille å høre at folk trekker seg unna deg – i sin egen usikkerhet! De vet nok ikke hvordan de skal opptre sammen med deg- derfor velger de å unngå det som er ubehagelig…. Egil Svartdal påstår at vi mennesker ikke kan komme nærmere andre mennesker -enn det vi har kommet oss selv (Med det mener han at graden folk kjenner seg selv, avgjør hvordan man takler å møte andres sårbarhet). Dette er svært kloke ord, som jeg opplever stemmer i mitt liv. Men det er så uendelig godt å vite at Gud som har skapt både deg og meg på skremmende underfullt vis, Han kjenner til hver tanke, følelse og gjerning. Likevel elsker Han oss uendelig høyt av nåde! Han er «Immanuel» Gud med deg og meg- Han svikter eller forlater oss ALDRI! Klem Hege

  Liker

  • Enig med deg og han Egil jeg 😉
   Opplever at selv for de som kjenner endel til tunge tider blir mitt vel drøyt, men sånn er det bare og de skal ha lov til å ta sine valg og veier, men samtidig har vi jo lov å si at det innimellom sårer mer enn vanligvis (man blir liksom aldri helt vant med det, heldigvis)

   Vi trenger nok å endre endel på hva som forkynnes rundt forbi, for viktigere enn at jeg strever for å selv få det bedre, er det å gjøre en innsats for at andre har det godt. Jeg føler at jeg-fokuset tar vel mye plass mange ganger… men det er faktisk slik at jo mer vi kan gi av oss selv inn i andres liv, jo bedre får vi det selv.

   Jeg har tenkt på deg de siste ukene, både fordi jeg vet at du har ditt å stri med, men også fordi jeg har ønsket og håpet at jeg snart skulle orke å skrive en ordentlig TUSEN TAKK til deg for alle de gode ordene du har delt de siste månedene. Det har gjort sååå godt og betydd utrolig mye. Takk skjønne, gode og dyrebare søster. DU er fantastisk!!!

   Kjempeklem med varme tanker og ønsker om en velsignet og god sommer for deg og de du har kjær

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s