3. søndag i advent

Jeg satt og leste hva som var skrevet andre 3. søndager i advent og fant ut at denne var verdt et nytt besøk. Jeg velger å gjøre det på den enkle måten for meg i dag, reblog, men det betyr at dere som vanligvis leser på mail må besøke bloggen for å lese. Satser på at dette er greit for i dag 🙂 Velsigna og god 3.søndag i advent ønskes dere alle.

Ellers så minner jeg om adventskalenderen på den andre bloggen, dagens gave er to strikkede kluter/filler- ta turen over hvis du vil vite mer eller melde deg på (ligger flere lenker til «med Gud i hverdagen» i sidekolonnen på bloggen)

Ett ord for dagen

Nå tenner vi det tredje lys,
det er et hellig tall.
Vi venter på at kongen vår
skal fødes i en stall.

Jesus hadde ikke trengt å komme, han hadde ikke trengt å legge av seg sin himmelske herlighet og steget ned og kommet inn i vår mørke og kalde verden. Han trengte ikke, men han gjorde det. Lydighet er bedre enn offer sier Guds Ord, Gud verdsetter at vi er lydige mot hans ledelse høyere enn selve offeret lydigheten bringer med seg. Jesus var lydig mot Far, en lydighet som kostet mye og smakte smerte og fornerdelse, men for en frukt og høst det har bragt med seg i ettertid. For en velsignelse det bragte til verden og alle mennesker at Jesus banet vei.

«Mamma» hører jeg med klagende og sår stemme, «kan du synge igjen?» Jeg svarer først nei og begrunner med at jeg har jo alt gjort…

Vis opprinnelig innlegg 371 ord igjen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s