Jeg ønsker å være en tilbeder

…takk Gud under alle forhold! (1..Tess. 5:18a)

Jeg ønsker å være en som alltid tilber Herren, i regn og i sol, gjennom latter og tårer. Jeg ønsker at uansett hva livet bringer min vei, så skal mitt hjerte alltid synge Herrens pris. At jeg  alltid skal løfte hender i takk og lov til han som er skaper og opprettholder av alt.

Jeg ønsker at når stormen raser i mitt indre så skal mitt hjerte fortsatt sukke hans pris.
Jeg ønsker at når solen skinner fra klar himmel, skal min dans være til hans ære og pris.
Jeg ønsker at når tårene væter puta, så skal tankene vendes mot han som stiller stormen, og bringe takk for at jeg alltid kan komme til ham.

Jeg ønsker å være en som lovpriser Gud,
alltid og gjennom alle ting.

6 tanker om “Jeg ønsker å være en tilbeder

 1. Amen Amen Amen ❤! Igår kveld fikk jeg en forferdelig beskjed vedrørende sannsynlig diagnose for min datters hjertelidelse. Jeg har snakket med Jesus nesten uavbrutt siden, imorges ble hjertet mitt og munnen min fyllt av lovprisning da jeg kjørte avgårde, tårene trillet, men Gud var og er nær! Jeg ber som deg, må jeg alltid prise Herren, i regn og sol, i storm og stille solskinn! Ære være Gud i det høyeste, vår kjære gode Gud, som har slik omsorg for oss små mennesker ❤. Kjempeklem til kjære deg, Pam

  Liker

  • Takk nydelige deg. Vært en særdeles innholdsrik dag til nå, må bare riste på hodet og smile. Har hvertfall fått flere anledninger til å takke Gud for hans nåde, godhet og trofasthet ☺
   Må dagen din fylles med solskinn og glede i hjertet. Kjempeklem

   Liker

 2. Kjære Cecilie ! Tror du gleder Gud med en slik holdning. Og han er jo verdt det. Gud har nok også behov og tar imot vår tilbedelse med ekte glede. Så fortsett med din tilbedelse Cecilie. Gud har stort velbehag i det. Bjørn

  Liker

  • Har mange ganger tenkt på Israelsfolket i denne sammenhengen. Tenk om de hadde et hjerte som tilba Herren FØR Han delte vannet så de kunne gå igjennom og ikke bare etterpå. De hadde nok hatt en litt annen historie da…
   Velsigna og god dag til dyrebare du ☺

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s