Nåde over nåde

Men én ting legger jeg meg på hjertet, og dette gir meg håp:
Herren er nådig, vi går ikke til grunne. Hans barmhjertighet tar ikke slutt, den er ny hver morgen. Din trofasthet er stor. Jeg sier: Herren er min del, jeg setter mitt håp til ham. Herren er god mot dem som venter på ham og søker ham. Det er godt å være stille og vente på hjelp fra Herren. (Klag. 3:21-26)

Nåde at han elsker meg,
nåde at han ønsker meg,
nåde at han fant meg
og nåde at jeg er hans.
Nåde over nåde.

Nåde at han bærer meg,
nåde at han verner meg,
nåde at han styrker meg
og nåde at jeg er i ham.
Nåde over nåde.

Nåde at han leder meg,
nåde at han lærer meg,
nåde at han fyller meg
og nåde er hans kraft i meg.
Nåde over nåde.

Nåde at han er god mot meg,
nåde at han leger meg,
nåde at han tåler meg
og nåde at han samler mine tårer.
Nåde over nåde.

 

Utdrag av innlegg postet på «med Gud i hverdagen» i går.
Vil få ønske alle følgere og lesere ei god ny uke. Må Herren lede dere på Hans stier og må hans visdom lyse opp deres tanker, må Herrens styrke reise dere opp og hans kraft hjelpe dere å gå fremover. Må Guds nåde fylle deres ord og hans barmhjertighet deres henders gjøren. Må Gud verne om dere på alle kanter og må hans forsørgelse være mer enn nok på alle livets områder, slik at dere alltid har noe å gi til andre. Guds fred. I Jesu dyrebare navn, amen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s