Tålmodighet, min kjære, tålmodighet

Jeg satt å skrev i går kveld på hva jeg tenkte skulle bli dagens innlegg på denne bloggen, men da jeg skulle planlegge det for posting oppdaget jeg at jeg satt å skrev på feil blogg. Ja ja, tenkte jeg og trykket bare publiser, og dere som kun leser denne bloggen får bare en lenke til det innlegget.

Ønsker dere alle en god ny uke, og husk:
Gud er trofast og god, også om du ikke merker det eller føler det.
Guds fred og velsignelse,
Cecilie

2 tanker om “Tålmodighet, min kjære, tålmodighet

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s