Godt det er Gud jeg tror på

Og jeg som trodde jeg satt og skrev innlegg på denne bloggen, men det gjorde jeg visst ikke- så her er lenke til det innlegget som var ment for leserne her 🙂
Ønsker Guds fred og velsignelse for dere alle.
Klem fra Cecilie

med Gud i hverdagen

Jeg har tenkt flere ganger siste halvannen uka at «det er godt det er Gud jeg tror på og ikke hell og lykke»- og jeg hadde tanken i dag også da jeg igjen måtte på legevakta. Det er liksom ikke måte på hva som skjer for tiden, og det har jo vært slik i mange, mange år. Det kan være lett å bli frustrert og synes det er litt vel mye, og jeg har de tidene jeg også, men nå er det så mye at jeg bare flirer og rister på hodet og kommer med tanken min.

Guds suverenitet; at Gud har øverste autoritet og at alle ting er under Hans kontroll- er en læresetning som mange ganger bringer fred, trøst og håp i kaotiske stunder. Easton’s bibelordbok definerer Guds suverenitet som Hans absolutte rett til å gjøre alle ting etter Hans gode vilje. Gud ikke bare har kontrollen, Han…

Vis opprinnelig innlegg 540 ord igjen

2 tanker om “Godt det er Gud jeg tror på

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s