Der vi er

Guds trøst når dypere enn den mørkeste og såreste sorg, Guds legedom kan helbrede det mest sønderknuste hjerte, Guds forsørgelse kan dekke de mest fortvile og umulige behov, Guds omsorg er rikere og kjærligere enn noen andres, Guds tilstedeværelse er alltid og ikke bare når det passer, Guds fred er dypere enn all sjelens uro, Guds styrke overgår det største problem, Guds tilgivelse hvitvasker selv den sorteste synd, Gud gir oss sitt mest dyrebare og ikke bare litt overflod eller rester, Guds barmhjertighet mildner venners stikk og svik, Gud er alt i vårt ingenting, og også når vi føler alt er godt, er Han himmelhøyt over og vil være vårt alt.

Når vi innrømmer at vi er hvor vi er bringer vi oss selv mulighet til både å klynge oss til Gud for hjelp og til å bringe Ham takk og ære. Gud jeg er såret, leg mitt hjerte. Gud, jeg ønsker ikke bitterhet, hjelp meg. Gud, jeg er så glad for det treffet, takk for vennskap. Gud, tenk at vi også i dag hadde både mat, drikke, hus og klær, takk for din omsorg. Gud, jeg er rådvill, jeg trenger din visdom. Gud, takk for at jeg traff det mennesket som sa akkurat hva jeg trengte å høre. Gud jeg er ensom, trøst mitt hjerte. Gud, takk for at jeg møtte henne og fikk den klemmen som trøstet og styrket. Gud, vær mitt alt, uansett hvordan jeg føler meg og hva dagene og hjertet er fylt med.

Gud møter oss ikke der vi ønsker å være, men der vi er.

Dette er siste del av et innlegg akkurat postet på den andre bloggen, trykk HER for å lese hele.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s