4. søndag i advent

Nå tenner vi det fjerde lys,
og natten blir til dag.
Vi venter på en Frelsermann
for alle folkeslag

I morgen er dagen da jeg og guttene skal feire bursdag og synge happy birthday. Vi gjør det på julaften og det er koselig å gjøre en ting som hører bursdagsfeiringer til for Jesus også. Og hvorfor ikke? Det er hans fødsel vi feirer! Gratulerer med dagen Jesus!

Jeg vet det er diskusjoner om datoen for hans fødsel, jeg vet det er mye fram og tilbake om mye, men jeg velger å overse mye av det. En bursdag er til for å feire livet, for å feire selve mennesket. Det er en gledens dag der vi hyller og ærer den spesielle for at han eller hun er. Det er dagen for det gode, for det som er positivt og fint.

Når det gjelder mennesker er ikke alt fint, og selv om det er enkelte mennesker det virkelig er vanskelig å forholde seg til, er det slik at ved flerparten kan vi finne nok godt til å kunne glede oss sammen med dem på deres dag. Med Jesus er det ingen feil eller ingen vanskeligheter å forholde seg til. Det er Gud selv , god og nådig og barmhjertig, vi feirer!

Så, selv om jeg er en dag for tidlig ute, gratulere med dagen Jesus! Du er best!

Jeg tar med dette juleferie og er tilbake på nyåret hvis Herren vil. Jeg vil takke alle dere som leser for at dere bruker av deres dyrebare tid på det og jeg ber og håper at det inni mellom er ord til håp, oppmuntring og ettertanke. Med ønske om en fredfull julehøytid og et velsignet godt nytt år til dere alle!

En tanke om “4. søndag i advent

  1. Nei, med Jesus er det ingen feil eller vanskeligheter å forholde seg til. Når vi feirer hans burtsdag takker samtidig for at han bor i hjertet vårt og har gitt livet mening uansett omstendigheter her på jord!

    Ønsker deg og dine en god og velsignet Jul!

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s