Godt nytt år!

Godt nytt år til dere alle!
Må det bli fylt med glede og omsorg, styrke og visdom, herlighet og kraft!
Guds rike fred og velsignelse over deg og alle du har kjær!

Mine to største ønsker for det nye året er at Gud i enda større grad skal bli herliggjort og bragt ære gjennom mitt liv og at mennesker skal dras nærmere Gud gjennom hvordan jeg lever, snakker og skriver,, både de som kjenner Gud og de som ikke kjenner han. Ønsker som gjør at jeg må slutte å streve og styre i egen kraft, ønsker som gjør at jeg må prioritere riktig for å oppleve det. Jeg må velge bort hva jeg kanskje føler for i nuet og som Maria, sette meg ned ved Jesu føtter og ta til meg av hans ord, nærvær og kjærlighet. Mitt tredje ønske er at guttene har det godt, at de vokser i visdom og kunnskap og er fylt med- og gir videre- nåde og kjærlighet.

Jeg har også ett par forsett for dette året. Den ene er å trekke pusten dypt for å kunne se og være i det livet som utfoldes rett foran meg. Når man er konstant utmattet er det lett å bare gå på autopilot og ikke være tilstede, jeg ønsker ikke dette for da mister jeg så mye. Jeg ønsker å lukke øynene, å ta et par dype inn-pust og forandre fokus- slik at når jeg åpner øynene klarer jeg å både se- og være i- hva som virkelig skjer. Den andre tingen jeg har tenkt litt på er noe jeg må øve meg på og som krever streng disiplin for min del, å skrive kortere innlegg på denne bloggen. Den er vanskelig den, for jeg er ikke dama med de færreste ordene 🙂 Utover året får dere se om jeg lykkes med å lære kunsten å skrive kort og godt eller ikke!

Hvis den forandring du ønsker mest henger sammen med Guds løfter, vil du ikke bli skuffet. Gud er trofast og han vil la alle sine løfter bli oppfylt i rette tid. Velger vi å sette vår lit til Gud og i tro og tillit vente på ham, er det garantert at han vil gjøre hva han kan og vil, han vil likedanne oss Kristus og han vil la oss se og erfare mer av hans nåde, storhet og herlighet. Og skulle det komme noen fall underveis, fortvil ikke, nåden er ny hver morgen. Omvend deg og takk Gud for at du kan fortsette på veien sammen med ham med rent hjerte og samvittighet. Vi må huske at ønsker vi en forandring og forvandling etter Guds hjerte, er vår viktigste oppgave å overgi våre liv til Gud, leve i lydighet mor Ordet og hans ledelse og la Han få gjøre verket slik han vet og ser det best! Gud vil gjøre det, i sin tid og på sin måte. Gå i fred og vær velsignet!

Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag.  (Fil. 1:6)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s