Ordene henger fast inni meg

Jeg gikk hele dagen med en klar tanke om hva jeg skulle skrive og utover ettermiddagen og kvelden blir tanken forsterket av hva jeg leser og kommer over. Merkelig at så mange ting forbundet med hva jeg gikk og tenkte på plutselig skulle dukke opp for øynene på meg… Jeg tenkte at da er dette et sikkert emne.

Men så setter jeg meg for å skrive, og det blir full stopp i hjernen. Ingenting av hva jeg har i hodet og hjertet vil ikke ut. Uansett hvilken vinkling jeg prøver, uansett om jeg slår opp ekstra vers og kikker på henvisninger til aktuelle vers, det er stopp.

Jeg tror Guds ord alltid er virksomt, at det bærer med seg en kraft til å gjøre etter Guds vilje. Jeg vet også at mine ord er til liten nytte, de kan gjerne aktivisere tanker og følelser, men de kan ikke skape forandring av evig karakter slik Guds ord kan. Og det er det evige, det som kommer fra Gud, som har verdi, ikke mine forgjengelige og menneskelige tanker og meninger.

Så, siden jeg ikke får ut hva som har jobbet i meg denne dagen, så skriver jeg heller ikke mer.

Ønsker deg en god og velsignet dag. Må du vokse i kjennskap og kunnskap om hvem Gud er.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s