Gir du deg selv gledespåfyll?

Helt ærlig, jeg tar fri en dag fra å skrive innlegg. Hvorfor? Fordi jeg på ettermiddagen i går kjente veldig for å ut å gå en tur. Jeg visste kroppen ikke ville like det, men sjela mi ville så absolutt trives! Så derfor, jeg gikk tur i skumringa fordi jeg ville få med med fargeforandringene, at stjernene kikket frem og også- det er ganske fredelig på en skogssti på den tiden av døgnet 😉

Noen ganger må vi la ting ligge og bare gjøre det som gir glede, som styrker sjela og som hjelper oss til å fortsette å fortsette. Jeg fikk min dose gledespåfyll i går, er du flink til å gi deg selv slike stunder inni mellom?

Jo det kostet kroppen min mer enn hva jeg vanligvis tillater, men det gjorde mer godt for hjertet og sjela enn det gjorde (og vil gjøre) vondt i kropp og hode. Noen ganger må man bare velge det som gir oss mest følelsesmessig… Kanskje du også trenger å gi deg selv lov til å bruke en halvtime-time på hva du finner glede i, uavhengig av oppgaver, gjøremål og andre som vil ha noe av deg?

I går kveld satt jeg og tegnet små engler og dekorerte/laget  doble julekort. De er dagens gave i kalenderen på den andre bloggen. Vil du være med i trekningen så finner du skjemaet HER og har til kl 24 med å fulle det ut og sende det inn.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s