Det er ikke tilfeldig

Dine øyne så meg da jeg var et foster. Alle dager er skrevet opp i din bok, de fikk form før én av dem var kommet. Dine tanker, Gud, er dyrebare for meg, summen av dem er ufattelig! Teller jeg dem, er de talløse som sand, blir jeg ferdig, er jeg ennå hos deg.
– salme 139, 16-18

Det er ikke tilfeldig at du har de svakheter og styrker som du har. På forunderlig vis er du skapt og den du er, er formet med kjærlighet og nåde i tankene. Du er skapt på underfullt vis, og det at du er akkurat som du er, gir deg innpass i hjerter som andre har vanskelig for å nå.

Det er ikke tilfeldig at du akkurat i dag fikk den gode klemmen eller de ordene som bragte trøst og styrke. Gud kjenner deg og han elsker deg. Han visste at du trengte en hjerteklem og gjennom et annet menneske så strakte han seg ut og gav deg av sin kjærlighet.

Det er ikke tilfeldig at akkurat du fikk den muligheten til å hjelpe som du gjorde. Du er den som ble utvalgt fra høyeste hold til å spre godhet, hjelp og styrke inn i dette menneskets liv.

Det er ikke tilfeldig at du akkurat i dag kom deg litt sent ut døra. Hvordan skulle du ellers kunne ha møtt på det mennesket som gav deg styrke nok til å fortsette enda en dag?

Det er ikke tilfeldig at jeg skriver om dette. Selv om jeg egentlig ikke vet hvorfor, så vet jeg at det ikke er tilfeldig. Jeg tror at noen trengte disse ordene akkurat nå og derfor gav Gud meg dette å dele med deg.

Du er ikke tilfeldig, hva du opplever er ikke tilfeldig, det er ikke tilfeldigheter.

***
Ble minnet om dette innlegget fra adventsheftet som jeg gav ut for ett par år siden. Tilfeldig? Jeg tror ikke det, jeg vet hvertfall at det var noe som ble godt for meg å lese akkurat nå. og mest sannsynlig vil noen av dere som leser dette også føle det slik. Ønsker dere alle ei god og velsignet ny uke.

Dagens kalendergave på den andre bloggen er fargerike, tykke hekla grytekluter i spenstig mønster. For å delta i trekning må du fylle ut og sende inn skjemaet du finner HER før kl. 24.00

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s