Tidenes første julegave

Tidenes første julegave var ikke en ting eller et gavekort eller en aktivitet- det var et barn. Et barn som virket skrøpelig og hjelpeløst, som barn gjør, men som ved sitt liv- og sin død og oppstandelse- forandret en hel verden.

Det så så lite og ubetydelig ut i starten, men noen få som hadde hørt fra Gud visste at her, i det lille barnet, lå redningen for verden, for hvert menneske. Fra det lille mennesket ville verdens største kjærlighetsoffer en dag der fremme bli gitt.

Tidenes første julegave, er også den største, og den kan ha innvirkning på hver dag av vårt liv, hver krinkelkrok av vårt hjerte, hver handling vi gjør og hver utfordring vi møter.

Det lille barn som kom inn i verden for å bringe menneskene tilbake til Gud, er også den som i dag leder oss fram for Far og som bærer fram bønner for oss som tror foran himmelens trone, den som vil være oss nær og bære oss i barmhjertighet, styrke oss med kjærlighet, virke gjennom oss med kraft, være vår visdom og fred, vår hjelper og venn, vår frelser, forsoner og forløser.

For et barn er oss født,
en sønn er oss gitt.
Herreveldet er lagt på hans skulder.
Han har fått navnet
Underfull rådgiver, Veldig Gud,
Evig far, Fredsfyrste.
(Jes. 9:6)

Dagens kalendergave på den andre bloggen er to heklede korsbokmerker. Du finner bilde, info og skjema for å delta i trekning HER.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s