Dagens utvalgte

I går valgte jeg å reise til byen, som for vår del er Kristiansand, og derfor er det ikke hode eller krefter til å skrive så mye. Meeen, yngstegutten og jeg hadde noen virkelig gode timer hvor vi var på pokemon-jakt, så på lysshow og annet kos.

For at dere ikke skal gå tomhendte denne dagen er det to innlegg jeg vil peke dere i retning av og det ene ser dere sammendrag på under, fra bloggen «Hjemveien». Virkelig verdt å ta turen over å lese det slik du finner det der.

Det andre jeg vil dele er legenden om de fire adventslysene. Jeg satt og leste den igjen i går kveld, og den åpner alltid opp for ettertanke og ettersyn av eget liv. Du finner den HER.

Tredje og siste punkt på lista mi for i dag er å minne dere på adventskalenderen på den andre bloggen. Daglig gis det bort en liten ting til den som trekkes ut. Du trenger ikke like, dele, følge eller noe slikt, kun gi beskjed om at du vil delta i trekning ved å fylle ut et skjema som kun jeg kan lese. Dagens gave er ei gåen lyspære som er stæsjet opp slik at den er blitt en søt engel. For å se bilde og finne skjema, trykker du her.

Så til sammendraget jeg nevnte:

Perfekt jul!Det beste med julen, -er å innseat den ikke er perfekt, -men at «Den Perfekte»kom som en gave,med godhet, tilgivelseog velsignelse. -Og HAN gjør «en forskjell»,når jeg slipper«denne forskjellen» til,i mitt liv.Kanskje den perfekte julen, -handler omå ikke forvente noen ting,eller få noe, -Men å gi, – bare gi.Og kjærlighetenog godheten,den bare blomstrer!Kanskje noen…

via Perfekt jul! Fordi du er til. — Hjemveien

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s