Det blir ikke alltid som vi forventer

Jeg hadde brettet opp dataen og kommet halvveis i et innlegg når alt hopper og siste avsnitt plutselig er borte. I tillegg kommer også den lite koselige beskjeden om at kladden min ikke er lagret… sukk.

Jeg kopierer, åpner Word, fullfører og lagrer der før jeg igjen entrer bloggen og gir det et nytt forsøk. Neida, ingen ting funker… så nå sitter jeg og skriver på mobilen mens hva jeg trodde skulle bli dagens innlegg ligger godt lagret på dataen. Jeg må egentlig bare smile litt for ett av versene jeg leste før jeg begynte skrivingen var:

Det er mange tanker i menneskehjertet, men det er Herrens vilje som skjer.
(Ordspr. 19.21)

Man må jo bare smile… 🙂

Vi har alle vært der, vi planlegger for noe men så skjærer det meste seg. Hvis du skulle oppleve dette nå har jeg bare noen få ord til deg: Frykt ikke! Gud har visst om dette, Han er ikke blitt «tatt på senga» og Han er mektig nok til å hjelpe deg igjennom. Velg å stol på Hans nåde og godhet.

Ønsker alle ei god uke, og til de av dere som har vinterferie, god ferie!

***
Jeg må nesten bare legge til dette. Da jeg hadde skrevet ferdig dette innlegget på mobil og postet det, tror du ikke at akkurat da virket alt igjen som det skal på maskinen? Jeg tror faktisk at dette er Guds finger, at det er noen som trengte dette innlegget og ikke det jeg egentlig skrev på. Guds omsorg for oss slutter aldri å overvelde meg. Vær velsignet du dyrebare Guds sønn /datter.

3 tanker om “Det blir ikke alltid som vi forventer

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s