Finn din egen stemme

Noen hjalp meg med å finne tilbake til denne ved at den kom opp i søkelisten. Det verset innlegget startet med er ett jeg har gått og tenkt på hele ettermiddagen og kvelden etter å ha sett og holdt et nyfødt vidunder tidligere på dagen. Så hadde jeg også gått og tenkt på det med å være seg selv, å være mnneske på godt og vondt, med styrker og svakheter og annet. Og da er det litt spesielt å komme inn på bloggen og finne dette innlegget… og passende for min del som egentlig bare hadde tenkt å droppe å poste noe i dag pga manglende krefter…

DU er dyrebar og høyt elsket som den du er!

Ett ord for dagen

Jeg takker deg for at jeg er så underfullt laget. (Sal. 139:14a)

Noe jeg har kjempet med mange ganger er å finne- og å være fornøyd- med min måte å skrive på. Jeg synes veldig mange andre skriver utrolig mye bedre enn meg og jeg føler at jeg får ikke sagt hva som ligger meg på hjertet. Det har flere ganger vært fristende å kopiere andre sin skrivestil, og jeg skal ærlig innrømme at det tidvis er kommet stakkarslige forsøk på nettopp dette.

Men tingen er den at jeg kan ikke kopiere andre, for jeg er ikke dem. Uansett hvor fristende det er å gjøre dette, vil det aldri bli helt ekte og ærlig fordi jeg bruker en annen sin stemme til å dele hva som bor inni meg, og det blir bare ikke helt bra det…

Det betyr ikke at jeg ikke skal hente tips og inspirasjon fra andre…

Vis opprinnelig innlegg 261 ord igjen

4 tanker om “Finn din egen stemme

 1. Merker at du har ett tett forhold til Gud. Imponerende at du har noe å dele med deg hver dag. Jeg kjenner at jeg får noe i fra Gud når jeg leser det du skriver. Og du skriver veldig bra. Gud velsigne deg, ❤

  Liker

  • Takk for de gode ordene! Det bringer alltid glede til hjertet når noen sier at at de får noe fra Gud gjennom lesningen.
   Må Herrens glede og styrke bli deg rikelig til del.
   klem

   Liker

 2. Kjære Cecilie! Må Gud overrumple deg med alle sine gode gaver og sin styrke til deg disse dagene. Som dine dager er skal din styrke være. Må Gud gi deg det ditt hjerte innerst inne lengter etter💖. Nok en gang 1000 takk for alle dine gode, trøstende, tankevekkende og særegne oppmuntringer til meg!!!
  Du er unik og vær rikelig velsignet! Klem Hege

  Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s