Tips til dagens gudstjeneste

Vær der for noen andre gjennom å ta en telefon, sende en sms, hjelpe med kjøring eller praktiske oppgaver.
Ha et lyttende øre og ikke bare et øre som lar ordene fare igjennom.
Se mennesket og ikke fasaden.
Gi en klem som virkelig varmer.

Vi glemmer ofte at enkle handlinger i hverdagen er en stor del av vår tjeneste for Herren. Vi skal være lys og salt i denne verden, og det er nok av mennesker rundt oss alle som trenger litt ekstra hjelp, omsorg og varme

(og kanskje noen av dere som leser også? Jeg kjenner i hvert fall på det i tider som nå når kroppen streiker og timeplanen er 5 ganger fullere enn kroppen liker. Hvis så: DU er dyrebar og du er fantastisk! Jeg vet at enkelte dager og uker er mer enn du klarer, men Gud har vært trofast mot deg helt til nå og han har ikke tenkt å slutte med det. Skulle ønske jeg kunne vært der for deg på ordentlig, lyttet, delt stillhet og gitt en varm klem. Kanskje kjenner jeg deg ikke, men jeg vet at du er viktig for Gud og derfor er du viktig for meg. Ta godt vare på deg selv, og husk: Du er elsket, sett og båret av evige armer. Varm klem)

Nei, dette er fasten jeg har valgt: å løse urettferdige lenker, sprenge båndene i åket, sette undertrykte fri og bryte hvert åk i stykker, å dele ditt brød med sultne og la hjelpeløse og hjemløse komme i hus. Du skal se til den nakne og kle ham, du skal ikke snu ryggen til dine egne. Da skal lyset bryte fram for deg som morgenrøden, brått skal helbredelsen komme. Din rettferd skal gå foran deg og Herrens herlighet følge etter deg. (Jes. 58:6-8)

 

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s