Du er kirken

Men han (Jesus) svarte: «Min mor og mine søsken, det er de som hører Guds ord og gjør etter det.» (Luk. 8:21)

Vi går ikke i kirken, vi er kirken.

Viser våre liv den kirke vi ønsker å fremstille og er våre ord i samsvar med de det øverste hodet for kirken (Jesus) selv har sagt?

«Om noen kommer til meg og ikke setter dette høyere enn far og mor, kone og barn, brødre og søstre, ja, høyere enn sitt eget liv, kan han ikke være min disippel. Den som ikke bærer sitt kors og følger etter meg, kan ikke være min disippel. (Luk. 14:26-25)

Det er enkelte som reagerer på å at jeg kaller oss kirken og ikke bruker ordet legemet, men selv sier de at de skal i kirken eller menigheten. For å gjøre det hele litt enklere og mer slagkraftig, valgte jeg derfor å bruke ordet kirken.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s