Gud er trofast

IMG_20180424_081345.jpg

En uke før bildet over ble tatt lå det fortsatt snø på den flekken hvor hvitveisen nå strekker seg mot sola. Jeg gikk og kikket og tenkte på hvordan livet med Gud er. Når vi går gjennom prøvelser, utfordringer og harde tider kan det virke som en kald vinter hvor lite skjer. Men Gud er fortsatt virksom i våre liv, selv om vi ikke alltid merker det.

Når ting er over føler vi i starten ofte på tomhet, slitenhet og at ting ligger bart og øde. Men plutselig, og uten at vi helt forstår hvordan, begynner liv å vise seg. Utav hva som opplevdes som dødt, vokser noe nytt fram. En større tålmodighet, dypere medfølelse, sterkere hengivenhet til Gud og mye annet.

Den som setter sin lit til Herren gjennom alle livets tider, vil oppleve at Han er en sikker tilflukt. Det vil komme en tid hvor du opplever at smerte vendes til glede og natt til dag, og du vil se at Herren har vært trofast mot deg selv da du følte Han var langt borte.

***

Bilde og tekst over er et innlegg på den andre bloggens sin fb-side fra 24.04.18.

2 tanker om “Gud er trofast

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s