Familie, Guds Ord og gaveutdeling

Ettermiddagen i går ble brukt sammen med familie og med enkel feiring av bursdagen til 3 av hunnkjønnene. Det er godt å være sammen og det er herlig å se hvordan de yngste (1 og 3 år) sprer så mye glede og lykke 😀 Også godt å se hvordan mine store gutter på 13 og 15 koser seg sammen med de små. Vi må huske å bruke tid sammen når vi kan og aldri ta hverandre for gitt. Vi skal ikke gå rundt og frykte vonde ting, men sannheten er at vi vet aldri hvor lenge vi har hverandre, så: Bruk tid sammen, vis omsorg og kjærlighet og støtt hverandre i både gode og vonde dager.

Jeg har valgt bort å skrive nytt innlegg, men ønsker å dele to innlegg fra den andre bloggen med dere.

Det første er et som ble skrevet torsdag morgen og som heter «Jeg skal lese senere…».
Utgangspunktet er de siste versene i Ordspråkene kap 24 hvor den som skriver sier at han gikk forbi en lat manns åker og da han så hvordan det så ut ble det til lærdom for ham. Jeg skriver at den fattigdom han viser til og også at det er overgrodd av nesler og steingjerdet er revet ned kan overføres til vårt forhold til å lese Guds Ord. Hvis vi alltid utsetter å lese i Bibelen vil vi bli ført inn i en åndelig fattigdom og vi vil også være mer utsatt for «ugress» i vårt indre og mer utsatte for å begå feil. Dette fordi vi ikke har den visdom, innsikt, beskyttelse og annet som det å daglig ta til oss ordet,grunne på det og etterleve det gir oss. For å lese alt trykk lenken i toppen av avsnittet.

davDet andre innlegget jeg vil gjøre dere oppmerksomme på er «Gaveutdeling«.
Jeg har gaveutdeling på den andre bloggen og ønsker selvsagt å gi dere også mulighet til å delta 🙂
Som vanlig er det IKKE krav om at du må like, dele, kommentere eller følge for å delta i trekningen. Ønsker du å vite mer om de 5 ulike gavene og hvordan det hele foregår, så er du hjertelig velkommen over på den andre bloggen. Trykker du lenken over kommer du direkte dit 🙂

Ønsker dere alle en god helg!
Guds fred og velsignelse!

6 tanker om “Familie, Guds Ord og gaveutdeling

  • Tusen takk dyrebare broder!
   Tenkte på deg tidligere, bedt om at det er gode minner som har fylt dagen.
   Må Guds styrke, glede og visdom fylle deg i større mål

   Liker

   • Ja, du har fortsatt bursdag på samme dag som faren min hadde! 🙂 Han ville vært 96 år i dag hvis han hadde levd.
    Men i dag har jeg ringt med en god venn gjennom mer enn 30 år som har fått kreft med spredning. Men han er så overgitt Herren og sa: «Om jeg lever eller dør hører jeg Herren til». Et fantastisk bibelvers og et flott vitnesbyrd fra min venn!

    Liker

    • Ja da har du fått en dag med både glede og sorg.
     Utrolig sterkt å høre om den overgivelsen og tilliten,
     men vi har heldigvis også lov å si at det er trist og at vi kjenner på sorg når man står ansikt til ansikt med slikt. Så takknemlig for at Gud bærer og hjelper i både godt og vondt, i glede og i sorg.
     Må deres hjerter trøstes og styrkes, i Jesu Navn, amen

     Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s