Jeg er redd Gud…

Dagens innlegg på den andre bloggen.
Om de fleste kjenner på en uro i disse dager, så er det enkelte som sliter ektra hardt fordi de på forhånd slet med angst, engstelse og annet. Vi må trå ekstra til i forhold til disse og hjelpe dem å takle hva som skjer, samtidig som vi peker på Gud. Ikke ved å avfeie deres tanker og problemer, men ved å anerkjenne dem og hjelpe dem å bære dem. Det er også noen lenker til tidligere skrevet innlegg som kan være hjelpsomme for endel.
Guds fred og velsignelse ❤ Cecilie

med Gud i hverdagen

Jeg har snakket og skrevet med flere den siste uka som kjenner at angst, frykt og redsel tar mer og mer overhånd. Og jeg vet at mange kjenner på det. Det er greit. Det er naturlig. Det er mange som kjenner på det samme i denne tiden.

Den usikkerhet som plutselig er kastet over oss er for mange nytt territorium og det bringer, naturlig nok, med seg mange nye tanker og følelser man må forholde seg til. Og for enkelte er det verre ved at de allerede på forhånd slet med slike ting. Mange i vårt land, og i våre menigheter, sliter med angst og engstelse, og vi må ta dem på alvor.

Vi skal ikke avfeie deres mørke ord og uttrykk med tenk positivt og vi skal ikke si at det kan ikke være så ille. Vi har ikke krøpet inn i deres indre og sett det sammensurium av…

Vis opprinnelig innlegg 528 ord igjen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s