Trygg gjennom alt

Jeg skulle kanskje ant lunta da jeg hørte bibelverset, men jeg gjorde ikke. Jeg var på vei til byen og mot normalt hadde jeg på radioen hvor vers 23 i salme 55 ble lest opp. «Kast din byrde på HERREN, han vil sørge for deg! Han lar aldri den rettferdige vakle.» Og jeg ble tenkendes på det at vi er trygge gjennom alle ting. Kanskje ordner ikke alt seg raskt og enkelt, men uansett hva vi går igjennom så er Gud med oss, han holder oss oppe, han beskytter oss og han vil ikke la oss vakle. Vi er kanskje forbi oss selv, men i Gud har vi styrke og hjelp til å stå støtt gjennom alle de stormer som kommer kastende mot oss, og det kom jammen med mange av de digre bølgene kastende over meg i dag.

Trygg gjennom alt.
Når bølgene raser inn på rekke og rad.
Når elver truer med å overskylle oss
og de dype vann vil dra oss under.
Når mørket prøver å fortrenge alt lys
og håpet ser ut til å slukne,
også da er vi trygge.

Det føles kanskje ikke slik ut, men Gud er trofast mot oss og når han er den klippe vi klynger oss til, den styrke vi trenger og den visdom vi søker for å lyse opp veien foran oss, da kan vi midt i stormkastene vite at selv om følelser raser, så er vi trygge. Fordi Gud er for oss er vi trygge, fordi Gud elsker oss er vi trygge, fordi nåden aldri tar slutt er vi trygge, fordi Gud er Gud er vi trygge, alltid.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s