Gooood morgen folkens!

Dette er dagen som Herren har gjort; la oss juble og glede oss på den! (Sal.118:24)

For en herlig dag! Tenk å få våkne og stå opp, tenk å få høre lyden av tassende bein og lattermilde stemmer! For en velsignelse!

For en herlig dag! Tenk å få kjenne vinden som ikke bare blåser forsiktig over kinnet, men som flytter hele sveisen mer til sides, og høre både fuglekvitter og rendråper som faller! For en velsignelse!

For en herlig dag! Tenk å kunne sette seg ned og nyte stillheten, eller hva med en sang eller salme som vekker gode følelser og tanker? Tenk å kunne lese Guds Ord uten frykt for å bli fengslet! For en velsignelse!

For en herlig dag! Tenk å lure på hva man skal ha på seg og hva man skal ha til middag. Hvor mange er det som ikke har de valgene i det hele tatt? Tenk å ha vern fra vind og regn, sol og varme? For en velsignelse!

Det er enda en ny dag og for noen vil den inneholder prøvelser og utfordringer, smerter og sorg,. Ikke alle vil klare å smile denne dagen, men noen blant oss kan. Og de som har det godt, kan hjelpe andre med å bære deres byrder, dele deres sorg, gi en støttende skulder og varmende klem. Sammen er vi sterke nok! For en velsignelse!

Hva kan du takke Gud for denne dagen?

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s