Året som gikk på bloggen

Velkommen til ett nytt år her på bloggen!

Tusen takk til dere som i året som gikk var med på å gjøre bloggen bedre enn min skriving skulle tilsi. Det at dere legger igjen kommentarer og deler tanker, erfaringer og annet er en stor og viktig del av det budskap som formidles. Sammen deler vi liv og sammen peker vi på en mektig, nådig og trofast Gud. Så en hjertevarm klem og stor takk til alle dere som har bidratt på ett eller annet vis!

Året som gikk ble det postet 187 innlegg og tilsammen var det 404 innlegg på bloggen ved årsskiftet. De fleste er nyskrevne, men det ble noen få ganger brukt eldre innlegg om igjen. Tallet er for meg ganske fantastisk, tenk at det er så mange innlegg her da? Kanskje er det mest spesielt for meg personlig siden jeg vet at mye er skrevet på dager der livet ikke bare har vært enkelt og greit…

En annen ting som jeg finner utrolig er at det har vært besøk fra 65 forskjellige land, og det på en norskskrevet blogg. Ganske forunderlig egentlig, selv om jeg vet at det enkelte ganger er noen av de faste leserne som har vært utenlands og likevel sjekker innom.

Jeg fikk meg en liten overraskelse da jeg sjekket hvilke innlegg som hadde fått flest klikk i året som var, for blant de 15 mest leste var det egentlig bare to kategorier, bibelvers-innlegg og innlegg om Guds trofasthet i prøvsomme og tunge tider. Kun ett innlegg skilte seg litt ut, og det var 15 ting Gud ikke kan.

Her er noen av de mest besøkte innleggene i tilfeldig rekkefølge:

I den andre kategorien jeg nevte er disse innleggene blant de mest besøkte.

Det var en liten oppsummering av året som gikk og i morgen begynner det å komme nye innlegg/andakter. Hva det nye året bringer, på alle livets områder, vet ingen av oss. Noen av dere går inn i det nye året med levende håp og gode forventninger, mens andre ser med gru på enda et år. Uansett hvor i landskapet vi står, må vi holde fast ved at Gud er trofast og uforanderlig. Han er det eneste konstante som er og uansett hvor godt eller vondt livet er, så er og blir han alltid den samme. Like trofast, nådig, barmhjertig og alltid rede til å elske, hjelpe og styrke. Gud er god, uansett hva vi opplever og føler.

Jeg ønsker og ber at dere alle må oppleve mange gode stunder og at året skal fylles med mange store og små velsignelser. Mest av alt ber jeg om at vi alle skal bli bedre kjent med Gud og bli tettere knyttet sammen med våre søsken i troen. Guds fred og velsignelse over deg og ditt liv!

Bønn om styrke og innsikt (Ef. 3:14-21) 

Derfor bøyer jeg mine knær for Far,
han som har gitt navn til alt som kalles far i himmel og på jord.
Må han som er så rik på herlighet,
gi deres indre menneske kraft og styrke ved sin Ånd.
Må Kristus ved troen bo i deres hjerter
og dere stå rotfestet og grunnfestet i kjærlighet.
Må dere sammen med alle de hellige
bli i stand til å fatte bredden og lengden, høyden og dybden,
ja, kjenne Kristi kjærlighet, som overgår all kunnskap.
Må dere bli fylt av hele Guds fylde!
Han som virker i oss med sin kraft
og kan gjøre uendelig mye mer
enn det vi ber om og forstår,
ham være ære i kirken og i Kristus Jesus
gjennom alle slekter og evigheter! Amen.

En tanke om “Året som gikk på bloggen

  1. Tenk alt du har fått gjort for andre gjennom dine innlegg her inne, Takk !

    Med alle gode ynskjer om eit Godt Nytt År til deg og dine !
    Marieklem

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s