Underveis

Jeg er ikke den jeg ønsker å være og jeg klarer ikke å være den jeg burde være. Men jeg er heller ikke den jeg var, jeg er underveis.

Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag. (Fil. 1:6)

Vi opplever til stadighet å komme til kort, slik er livet som mennesket. Som troende er det også slik at vi hele tiden er underveis. Gud vet dette og det er faktisk i orden for ham at vi ikke klarer alt, det bevarer oss i avhengigheten til ham. Men han ønsker også at vi i stede for å se på våre fall og feil, skal se på hvor langt hans nåde har tatt oss, og så skal vi fortsette i tillit til at han er trofast og vil fullføre det verk av nyskapning og endring han har startet i oss. Han skal forvandle oss, ikke vi ved tankens eller ønskets kraft.

2 tanker om “Underveis

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s