Pris Herren!

Fra jeg ble født, har jeg støttet meg til deg, fra mors liv er du min styrke. Jeg vil alltid prise deg. (Sal. 71:6)

Da minsten var nesten to pleide han å si «esu est, in o’est» – oversatt: Jesus er best! Ingen protest! Det var utrolig sjarmerende, for du kunne spørre: Hvem er best, er det mamma? ei (= nei) kom det fra pjokken. Pappa? ei. Storebror? ei. Hvem da? «esu est» in o’est»!

Jeg vil alltid prise deg fordi du grep inn. Med dine trofaste setter jeg mitt håp til ditt navn, for det er godt. (Sal. 52:11)

Jesus er best, uansett. Vi må bare lære at han er større enn alle våre omstendigheter og at nåden når dypere enn våre verste fall. Gud er utrolig god mot oss! Og han er god alltid, både når vi har gode dager og når vi har vonde dager, han er alltid den samme og alltid verd vår lov og pris.

Jeg vil prise deg, Herre, min Gud, av hele mitt hjerte og evig ære ditt navn. For din miskunn mot meg er stor, du har berget meg fra dødsrikets dyp. (Sal. 86:12-13)

En tanke om “Pris Herren!

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s