Vil du leve for Jesus?

Noen kvelder kjenner jeg at kroppen og hodet er mer slitne enn ‘normalt’, og ofte er det fordi dagen har vært fylt med mer aktivitet enn jeg egentlig burde. Torsdag var en slik dag og kveld, så for å gi meg selv en pustepause velger jeg å heller dele torsdagens innlegget fra bloggen «med Gud i hverdagen» med dere. Tittelen er som allerede nevnt: Vil du leve for Jesus? og her følger ett par korte utdrag:

Spørsmålet: «Vil du dø for Jesus»? blir tidvis stilt fra talerstolen og tidvis er det kristne som stiller seg selv spørsmålet. Og det er ikke en dum ting å tenke igjennom, men det finnes et MYE viktigere spørsmål å ta stilling til: «Vil du leve for Jesus?»

Du sier du vil dø for Jesus? Men vil du leve for ham? Vil du gi slipp retten til å kontrollere og bestemme over egne dager og eget liv? Vil du gi opp aktiviteter for å være i bønn og bibel? Vil du droppe vennebesøk for å besøke noen i nød? Vil du sitte å vente på at Gud skal tale til deg i stede for å se en film? Er du villig til å søke Gud med alt du er og har fordi du ikke kan annet? Fordi ditt indre drives av en dyp lengsel etter å komme nærmere Gud, å få se mer av Ham i all hans herlighet og hellighet?

I Kristus finnes en fylde av liv som det er verdt å dø (fra seg selv) for.

Vil du lese innlegget i sin helhet finner du det ved å trykke —>HER<—

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s