Bevar meg liten Gud

Hvem kan gå opp på Herrens fjell, hvem får stå på hans hellige sted? Den som har skyldfrie hender og et rent hjerte, som ikke lengter etter løgn og ikke sverger falsk ed. Han får velsignelse av Herren og rettferd fra Gud, sin frelser.
(Sal. 24:3-5)

Når stoltheten melder seg og jeg opphøyer meg selv, når jeg begynner å tenke og tro at jeg kan gi andre den trøst, hjelp og de ord de trenger…. Gud vis meg da på ny min smålighet og mitt overmot. Skap i meg et rent hjerte og vis meg enda en gang at alt jeg er og har som er godt, er kun av nåde. Bevar meg liten Gud, så jeg kan gjøre Deg stor. 

Når jeg glemmer meg bort, før meg igjen til korsets fot så jeg kan se at jeg trenger Deg. Og når jeg igjen forstår og husker at jeg fortjener ingen ting, aller minst Din nåde, tilgivelse og kjærlighet~ fyll meg da med Din kraft. Legg da Dine ord i min munn. Send meg da ut, ikledd Din kraft. Bevar meg liten Gud, slik at Du gjennom mitt liv og mine ord kan bli gjort stor.

postet første gang på «med Gud i hverdagen» 13.06.17.

2 tanker om “Bevar meg liten Gud

  1. Kjære Cecilie ! Ja, bedre en dette kan det ikke bli. Jeg ser for meg Salme 51. Jeg elsker denne salmen. Ett menneske som har evnen til å se sin synd, og som roper fra HJERTE om frelse. Tenk at jeg får lov til å ha en slik søster som deg Cecilie. Bjørn

    Liker

  2. Gode og viktige ord, i en tid hvor det meste synes å handle om egosentriske mål, selvrealisering og egen kraft. Så befriende godt å bli minnet om at Han skal vokse og vi avta. ❤ Pam

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s