«Hvisk» Guds kjærlighet til noen

Når vi viser omsorg og hjelper andre, så deler vi Guds godhet og omsorg med dem.
Når vi tilgir noen, så gir vi videre den tilgivelse Gud gav oss.
Når vi trøster noen, så bruker vi den erfaring vi har med å bli trøstet av Gud.

Gud når oss på mange måter og vi har nok alle opplevelser med at Gud hvisker sin kjærlighet, sin trøst, sin barmhjertighet, sin nåde, sin kraft og styrke til oss når vi leser hans ord. Og hvor mange ganger har vi ikke opplevd at mennesker har kommet til oss akkurat når vi trengte det og hvisket Guds kjærlighet inn i våre liv gjennom at de gav en klem, delte ett ord, gav hjelp, gav oppmuntring og annet. Det var som himmelen kom nær og berørte hjertet med et sommerfugl-lett kyss.

Derfor er min oppfordring til oss alle i dag: «Hvisk» Guds kjærlighet til noen i dag.

Hvis du umiddelbart ikke får ett navn opp i tanken, be Gud vise deg hvem du skal gi hans kjærlighet og omsorg videre til i dag. Vi vet vi trenger det selv inni mellom og vi vet hvor godt det gjør, så hvorfor ikke gi den dyrebare gaven til noen andre i dag?

3 tanker om “«Hvisk» Guds kjærlighet til noen

  1. Kjære Cecilie. Hele denne uken har Gud minnet meg om deg og om å ta deg og dine med i bønn. Ikveld kjente jeg at jeg måtte finne deg og havnet ganske tilfeldig, trodde jeg, her på dette innlegget. Jeg ser jo at det slett ikke er tilfeldig ❤. Jeg tror at Gud vil at jeg skal hviske Hans kjærlighet til akkurat deg ikveld ❤ , kjempeklem, Pam på heia

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s