Vi må tjene i Guds kraft

Bli i meg, så blir jeg i dere. Slik som greinen ikke kan bære frukt av seg selv, men bare hvis den blir på vintreet, slik kan heller ikke dere bære frukt hvis dere ikke blir i meg. (Joh. 15:4)

Det er et paradoks at enkelte er så opptatte med å tjene Gud at de har ikke tid til å være sammen med ham i bønn og Bibel. Hvordan finner disse menneskene styrke og kraft til å tjene?

Jeg er vintreet, dere er greinene. Den som blir i meg og jeg i ham, bærer mye frukt. For uten meg kan dere ingen ting gjøre. (Joh. 15:5)

En av årsakene til at mange brenner seg ut i tjeneste er (foruten at de er på feil plass) at de bruker for lite tid til å pleie sitt personlige fellesskap med Herren. Uten Gud kan vi ikke gjøre noen som helst ting som er av evig verdi. Vi kan gjøre mye godt, men skal vår tjeneste bære frukt som varer så må vi tjene i Herrens kraft og styrke.

Dere har ikke utvalgt meg, men jeg har utvalgt dere og satt dere til å gå ut og bære frukt, en frukt som varer. Da skal Far gi dere alt dere ber om i mitt navn. (Joh. 15:16)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s