Vær raus med omsorgen

La oss ikke gjøre det så vanskelig å vise omsorg, kjærlighet og barmhjertighet mot hverandre. Det er så enkelt som å vise at man bryr seg (på ordentlig) gjennom å sende en melding, å spør om noen trenger hjelp, å gi et smil og en klem, gå på besøk, tilby seg å kjøre/hente, bake ei kake eller gjøre noe forfallent arbeid.

Ikke tenk på at den du tenker på kanskje ikke trenger det, vi trenger alle å oppleve at mennesker bryr seg. Ikke tenk på at den andre har alt på stell, hva vet du egentlig om hva fasaden skjuler? Ikke tenk på at det kan noen andre gjøre, det er du som tenker på den andre. Ikke utsett å vise omsorg og ikke var gjerrig med omsorg og godhet, del det ut så ofte du kan og i så stort mål du evner.

IMG_20171009_000427.jpg

En tanke om “Vær raus med omsorgen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s