Ny uke, nye utfordringer, samme Gud

Jeg er ikke helt i slaget og har gått og snufset og nyst hele søndagen, men det er ikke så stor krise som det kan føles ut som. Jo, jeg orker mindre og hodet vil ikke være med på tanker lengre enn noen få ord, men hva så? Min Gud er like trofast på slike dager som på mine bedre dager. Ja ikke bare det, men han har lovet å hjelpe meg igjennom mandagen også. Så ikke bare er det meg som skal se yngsteguttens uventede fotballkamp i kveld (fikk greie på den søndag kveld), jeg tror jammen med at Gud også får den med seg 😉 Ikke verst følge å ha med seg når man skal avgårde å heie på en fantastisk gutt.

Jeg orker ikke skrive en av de vanlig typene innlegg jeg skriver, men noen ganger er det greit med hverdagsprat også 🙂 Så her er jeg og (atsjoo) minner deg om at (snuffs) Gud er trofast og like god denne dagen som (ahhhtsjoo) alle dager. Du er trygg og du trenger ikke frykte. Du har en Far som verner om deg og som elsker deg, en Gud som er en trygg og fast klippe. Vi er så utrolig heldige og velsignet som får leve hver dag sammen med Gud og hver dag får legge våre byrder, våre tanker, våre behov og våre liv i hans hender.

Ønsker deg og alle du har kjær ei god og velsignet uke.

IMG_20171016_004937.jpg

4 tanker om “Ny uke, nye utfordringer, samme Gud

 1. God bedring ❤ og håper fotballkampen gikk bra 😊. Vi forsov oss idag og jeg startet dagen med et migreneanfall …men Gud er her, tett ved sida mi ❤. Mange hverdager, men Gud er med oss i dem alle. Klem, Pam på heia

  Liker

  • uff da, det er ikke god start på en dag for en dårlig kropp. Må Jesus røre ved deg, både kropp og hjerte.
   Måtte faktisk droppe kampen, eldsten kom hjem med lapp om et møte jeg må på i dag, og kroppen klarer ikke begge deler. Greit for minsten, han er god slik. Kampen var i følge ham ikke god, de tapte 2-3.
   Må du og Jesus ha en god dag sammen ❤ varm klem

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s