Adventsdikt

Med håp og forventning går vi inn i en tid,
der hus og hjem skal settes i stand.
Et blankpusset ytre er kjekt å ha,
Men la oss ikke glemme vårt hjertes stand.

Kom Herre Jesus, kom,
kom og lys opp i mitt hjerte.
Vis meg hva som må gå og hva som kan bli,
la ditt lys stråle fram i hjerte og liv.

Den gang du kom som et lite barn,
var det mange som ikke var klar.
Hjelp meg å allitd være beredt
og med håp og forventning se fram.

*******

Heisann!
Etter lang tids fravær kommer det igjen til å komme daglige poster på bloggen. Jeg fikk litt problemer med publiseringsverktøyet her på wordpress torsdags kveld, men nå er alt tilbake i gjenge og dermed kan jeg fortelle hva som skjer de neste ukene.

For 3 år siden så gav jeg ut et adventshefte med 30 andakter i privat regi, og det er innlegg fra dette heftet som blir postet i tiden fremover. De som har fulgt bloggen tidligere desembermåneder vil ha lest det meste før, men jeg tror at det er ikke så farlig om det leses både en og fem ganger til. Innleggene som kommer vil nok ikke være helt likt hva mange forbinder med adventsandakter, men for meg er de viktige og riktige fordi de setter fokus på 3 viktige ting: Jesus, vårt hjerte og liv (helliggjørelse, overgivelse og gudfryktge liv) og vårt forhold til andre.

Så vil jeg også få informere om at jeg også i år er i gang med adventskalender på den andre bloggen. Du kan lese mer om den i DETTE innlegget og for å se lørdagens gave kan du trykke HER

Ønsker alle ei god, velsigna og fredfull adventstid- og du: Spre litt juleglede! Det er mange rundt deg som har behov for noen ekstra gode ord, klemmer og oppmuntringer i måneden vi har gått inn i.

3 tanker om “Adventsdikt

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s