Gud, jeg trenger et mirakel

Kall på meg på nødens dag, så vil jeg utfri deg, og du skal gi meg ære. (Sal. 50:15)

Vi har alle vært der, flere ganger. Det skjer ting i livet som vi ikke kan ordne. Ting bare topper seg opp eller en uventet og vanskelig situasjon kommer inn, uansett ser vi ingen utveier.

Jeg er der. Det er selvsagt flere ting jeg kunne trengt mirakler på, med sykdommen og annet, men de siste ukene er det spesielt en situasjon som har tynget ekstra på meg. Og siden det involverer andre mennesker, er jeg litt begrensa i mine muligheter. Men hva jeg kan gjøre, er å be.

Du hvor lett det er å be om at Gud må forandre den andre, og glemme at også jeg er en del av det hele. Det er bedre å be om at Gud forandrer meg og at jeg får visdom til å håndterer det hele på en god måte. Jeg vet hvertfall at jeg er forbi veis ende i egne krefter, men jeg vet også at håpet ikke er ute. For Gud kan.

Gud kan forandre meg, Gud kan forandre situasjonen, Gud kan virke i de andre menneskene og Gud er fortsatt en Gud som utfører mirakler.

Så oppi bønner om visdom, styrke og nåde, så ber jeg også om et mirakel fra Gud.

Den dagen jeg er i nød, roper jeg til deg, for du vil svare meg.
Herre, blant guder er ingen som du, og ingen gjerninger er som dine. (Sal. 86:7-8)

 

2 tanker om “Gud, jeg trenger et mirakel

  1. Ingenting er umulig for Ham. «Focus on the promise, not the problem».
    Gud kan fri oss ut av det som er vanskelig, og hvis han ikke tar det vekk har han lovet å gå med og hjelpe gjennom. Jeg liker diktet om «Fotsporene», at de gangene livet er som vanskeligst bærer Gud oss gjennom. Måtte du få styrke, visdom, GJENNOMBRUDD og nytt mot : – ) Gud velsigne dagen din

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s