Ny uke, gamle tekster

Fredagens snøskuffing banken piffen ut av meg, og siden det lørdag var å stå opp til ny skuffing, så er det ikke mye mer igjen av meg her jeg sitter på lørdagskvelden og skriver. I den andre sofaen sitter guttene og ser film med faren som er på et sjeldent besøk (her i huset, de ser han hver uke) og det gir meg mulighet til å gjøre klar neste uke på bloggen. Ikke har jeg hode til film og lyd nå og gjett hva vi får i morgen? Snø! MYE snø.

Jeg har kikket gjennom kladd-lista mi og de neste fire dagene har fått innlegg derfra. Som jeg tidligere har skrevet, de innlegg merket «kladdeboka» som kategori er innlegg som mangler siste korrektur, men de er mer enn brukendes når jeg ikke har mulighet til å skrive nytt.

Jeg kjenner godt at jeg lever, og ikke på en god måte, men samtidig sitter jeg her og smiler, for det er så mye godt rundt meg og i meg. Jeg gleder meg over varme og over guttene som koser seg, gleder meg over å være mett og til og med ha fått nylaga sprø cookies til dessert, gleder meg over Guds godhet.

Her jeg sitter og er full av vondt, så kjenner jeg også på varmen som er rundt meg- og det minner meg så om Guds godhet overfor oss. Vi er såret og slitne, har vondt og er i mørket, og hva Jesus gjorde på korset var for at vi skulle kunne være med ham, at vi skulle kunne komme til ham, stole på ham, omsluttes og fylles av nåde, godhet og varme. Jesus kommer som lys inn i vårt mørke, som legedom inn i sykdom, som trøst inn i det såre, som styrke inn i vår svakhet. Vi er velsignet!

Så takknemlig! Så glad!

Jeg har ei travel uke foran meg, og det har kanskje du også? La oss huske å trekke pusten, lukke øynene og gi Gud vår kjærlighet og takknemlighet. Han som alltid hører når vi ber, som har håp og fremtid for oss, som aldri svikter og som vil hjelpe oss, være med oss og elske oss uansett hvor vi er i livet.

Med ønske om ei god og velsigna uke til deg og alle du holder kjær.
– Cecilie

2 tanker om “Ny uke, gamle tekster

  • Litt hjelp har jeg fått, men kunne jo tenkt meg mer, men de er i alderen det er enten/eller, og gidder ikke bruke krefter jeg kan bruke på skuffing på masing 😉
   De hjalp hvertfall i går formiddag så vi fikk Markus på trening i rett tid.
   Nå var jeg oppe 6 i morges, så nå får vi hvertfall bilen ut og slipper å vasse i snø 🙂
   Får ta resten når vi kommer hjem i ettermiddag.

   Velsigna god uke og dag til deg også!

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s