Et lite skritt tatt i kjærlighet

Kjærlighet er ikke kun en følelse, det er handling. Å elske er verb, elsker vi så føler vi ikke bare, vi innretter våre liv etter det. Hvis vi mener at vi elsker Gud, så velger vi tid med ham og også å innrette våre liv etter hans ord. Elsker vi mennesker, så strekker vi oss etter å være gode medmennesker og medvandrere.

Et lite skritt tatt i kjærlighet bringer ikke bare glede og fred til våre egne hjerter, men det spres lys og varme inn i andres liv og hjerter. Del et godt ord eller en klem, gjør en god gjerning, hjelp med noe praktisk, betal for noen som har lite, inviter noen hjem eller ut, gjør noe for andre fordi du er glad i dem.

Ta et lite skritt i kjærlighet hver dag, og helst mange av dem, så skal du se at den største forandringen ikke kommer for menneskene rundt deg, men i ditt eget hjerte og ditt eget liv.

Som Far har elsket meg, har jeg elsket dere. Bli i min kjærlighet! Hvis dere holder mine bud, blir dere i min kjærlighet, slik jeg har holdt min Fars bud og blir i hans kjærlighet. Dette har jeg sagt dere for at min glede kan være i dere og deres glede kan bli fullkommen. Og dette er mitt bud: Dere skal elske hverandre som jeg har elsket dere. Ingen har større kjærlighet enn den som gir livet for vennene sine. Dere er mine venner hvis dere gjør det jeg befaler dere. Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, for tjeneren vet ikke hva herren hans gjør. Jeg kaller dere venner, for jeg har gjort kjent for dere alt jeg har hørt av min Far. Dere har ikke utvalgt meg, men jeg har utvalgt dere og satt dere til å gå ut og bære frukt, en frukt som varer. Da skal Far gi dere alt dere ber om i mitt navn. Dette er mitt bud til dere: Elsk hverandre! (Joh. 15:9-17)

Jeg har jo helt glemt å si at det er utdeling av 2 stk 2-pk bøker av det «gode gamle slaget» på den andre bloggen. For de som vil se hvilke bøker det er og evt skrive seg på trekning finner dere skjema i slutten av innlegget HER

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s